Mai multe informatii

Peste 200 de apartamente dintr-un ansamblu rezidenţial cu energie verde au fost vândute imediat după finalizare, 70% din acestea fiind cumpărate prin programul Prima casă, iar restul prin pla­ta cash şi prin credite ipote­care sau rate la dezvoltator. Car­tie­rul Solar (foto), ansamblu situat în sudul Bucu­reştiului, a intrat deja în cea de-a doua etapă de dezvoltare.

Prima fază, care cuprinde patru blocuri cu 264 de apartamente, a necesitat o investiţie de circa 12 mil. euro. Faza a doua va atrage o investiţie totală de aproximativ 15 mil. euro şi va include patru blocuri cu 350 de apartamente, dar şi o clădire de spaţii comerciale, totalizând 2.800 de metri pătraţi. Termenul de finalizare a celei de-a doua etape de dezvoltare este iunie 2017.

„Am reuşit să vindem în această primă fază peste 200 de apartamente şi, mai mult decât atât, au fost deja achiziţionate peste 30 de apartamente din faza a doua. De asemenea, în luna iunie am demarat şi construcţia celei de-a doua etape din an­sam­blul rezidenţial“, spune Eu­gen Ionescu, project manager, Cartierul Solar.

Sursa articol: http://www.zf.ro/business-construct/un-ansamblu-rezidential-eco-a-vandut-peste-200-de-locuinte-in-prima-faza-de-dezvoltare-15546024
Sursa imagine: www.ansambluri-rezidentiale.com